Com no podia ser d’una altra manera, molt agraïts a la gran feina d’ Altafulla B…

Un bon recull d’algunes fotos del nostre fotògraf Luis Pérez Contreras en la pri…
30 abril, 2015
Mercadillos de junio en Barcelona – serieBCN
4 junio, 2015


Com no podia ser d’una altra manera, molt agraïts a la gran feina d’ Altafulla BLOC i la seva mirada artística. Us compartim el seu album de la primera edició del Pleamar Vintage Market. Feliç dilluns a tothom!

El ‘Pleamar Vintage Market’ ha fet parada aquest dissabte al Parc de Voramar d’Altafulla
Al llarg de tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un mercat de segona mà, ‘food trucks’, i música en directe
L’Associació Cultural Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ja compten les hores per a la celebració del que ha d’esdevenir la primera cita d’aquestes característiques de la Costa Daurada. L’han batejat com a ‘Pleamar Vintage Market’. Una iniciativa que, segons els organitzadors, neix de la influència de mostres d’aquest tipus que es realitzen en entorns urbans, i que volen traslladar a un municipi tranquil, de turisme familiar. Un dels responsables, Nico Leo, l’ha definit com un “festival-mercat amb espai gastronòmic”. Combinarà un mercat de segona mà, amb música en directe, i menjar.

El Parc de Voramar acollirà aquest dissabte una trentena de parades de roba de segona mà, de mobles vintage, de vinils, de llibres, d’antiquaris, de bicicletes restaurades, i alguna més de joguines, còmics, o d’artesania, sempre enfocada al reciclatge.

Aquest mercat de segona mà anirà acompanyat de ‘food trucks’, i de música en directe. A les 12 del migdia hi ha prevista una classe oberta de Lindy Pop, a càrrec de TGN Swing; a la 1, una actuació de Hot Potatoes Quartet, de la mà d’Altafujazz; a les 5 de la tarda, del punxadiscos Dj Wolfmax Machete; i a dos quarts de 7 de la tarda, d’Islandia Nunca Quema.


Source

2 Comments

  1. Anónimo dice:

    Va estar molt bé. Per quan el pròxim? Molta gent m’ho pregunta.

  2. Anónimo dice:

    Para poder tener información de mercado de altafulla.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *