Sis músics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona…

Juerguista Ganjanighter, barretinaire i Wigantonero, amant de la música negra, d…
6 abril, 2019
Fruto de la colaboración con el Club Marítim Altafulla y dentro del marco del campeona…
10 abril, 2019

Sis músics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona…

[ad_1]

Sis músics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona música. La Fundacion Tony Manero ens presenten el seu treball més íntim i acústic "lugares comunes" sense renunciar a l'esperit més ballable de la banda. Reversionant els clàssics de sempre i acostant-los a ambients Jazzy, soul, més acústics o pur funk.

#pleamarmarket #tarragona #market #vintage #altafulla #music #tonymanero #festival #funk #igerstgn #igersbcn #igerscatalunya #acidjazz #band #saturday #pic #beer #sea #sun #beach #disco #concert #dance


[ad_2]

Source

Comments are closed.