Fruto de la colaboración con el Club Marítim Altafulla y dentro del marco del campeona…

Sis músics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona…
9 abril, 2019
Preinscripción paradistas Pleamar Vintage Market 2021
29 enero, 2021

Fruto de la colaboración con el Club Marítim Altafulla y dentro del marco del campeona…

[ad_1]

Fruit de la col.laboració amb el Club Marítim Altafulla i dins del marc del campionat europeu de Patí Català, podreu visitar l’stand oficial del club durant els dos dies de mercat i participar en un magnific taller gratuït de 12h a 13h.

#altafulla #pleamarmarket #sea #regata #clubmaritimaltafulla #cma #vintage #paticatala #europeancup #tarragona #torredembarra #bcn #costadaurada #igerstgn #igerscatalunya #market #igersbcn #kids #taller #fleamarket


[ad_2]

Source

Comments are closed.